Masennuslääkevieroitusryhmä

0
3453

SSRI-vieroituksen vertaisryhmä kokoontuu lähi- ja etätapaamisiin

Ryhmä kokoontuu kevään ajan kerran kuussa lähitapaamiseen (12.4.,10.5. ja 7.6). ja kerran kuussa etänä zoomilla 29.3., 26.4., 24.5. ja 21.6.), aina parittomien viikkojen tiistaisin klo 18. Laita päivämäärät kalenteriin! Linkki zoomiin on aina sama, se jaetaan FB-ryhmässä (lisätietoa alla), tai sitä voi kysellä Soililta (soilitakkala@gmail.com).

Ensimmäisen tunnin ajan jaetaan kokemuksia ja toinen tunti on varattu rentoutusvisualisaatiolle, jonka ohjaa Soili Takkala suomeksi tai Tara Rokpa -terapeutti Edie Irwin englanniksi (tulkkaus suomeksi). Rentoutusvisualisaatioon voi osallistua etänä myös silloin kun kun on lähitapaamisen vuoro.

Ryhmässä puhutaan siitä mitä kulloinkin on mielen päällä, siis myös muusta kuin lääkevieroituksesta. Emme keskeytä tai arvostele muita, vaan keskitymme oman kokemuksen sanoittamiseen ja toisten kuuntelemiseen. Puheenvuorot kellotetaan, jotta kaikki saavat suunvuoron. Emme neuvo pyytämättä mutta tarvittaessa jaamme omaan ja vertaiskokemukseen perustuvaa tietoa.

Ryhmä on luottamuksellinen: siellä jaettu jää ryhmän sisälle, samoin kuin se keitä ryhmässä käy.

Tarvitsemme lahjoituksia tilavuokraan. Voit tehdä lahjoituksen tästä: https://madinfinland.org/keta…/liity-kannatusjaseneksi/

Laita viestikenttään SSRI-ryhmä/tilavuokra.

Jos et ole ennen zoomannut, sovellus kannattaa ladata omalle laitteelle osoitteesta www.zoom.us, niin äänet toimivat paremmin. Hyväksy mikrofonin ja videokuvan käyttö niin pääset näkyviin ja kuuluviin ryhmässä. Videokuvaa ei tarvitse pitää päällä koko ajan mutta kiva jos voit ainakin näyttää kasvosi.

Lisätietoa aiheesta ja ryhmien kokoontumisista Facebookissa:

Luottamuksellinen keskustelu käydään suljetussa SSRI-vieroituksen vertaisryhmässä. Lähetä liittymispyyntö suoraan ryhmään: https://www.facebook.com/groups/786393404802840/

PÄÄSET SULJETUN RYHMÄN JÄSENEKSI, KUN SITOUDUT LUOTTAMUKSELLISUUTEEN JA KERROT MOTIIVISI. Suljetun ryhmän jäsenyys edellyttää omakohtaista kokemusta ssri- snri -tai muiden psyykenlääkkeiden (myös neuroleptien) käytöstä.

 

Vieroitusseminaarin tallenteet:

Tapio Gauffinin osuus: https://www.youtube.com/watch?v=sFP_K5gux8U

 

Muita linkkivinkkejä:

The Withdrawal project: https://withdrawal.theinnercompass.org/

JÄTÄ VASTAUS