Psyykenlääkevieroitusryhmät

0
3052

SSRI-vieroituksen vertaisryhmä Helsingissä

Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen tiistaisin klo 18. Lisätietoa täältä: https://www.facebook.com/groups/1685862111700395/

Julkisessa SSRI-vieroituksen vertaisryhmässä jaetaan tietoa ja linkkejä SSRI/SNRI-lääkityksestä ja turvallisesta lääkevieroituksesta sekä lääkkeettömistä vaihtoehdoista mielialahaasteiden kohtaamiseen.

Luottamuksellinen keskustelu käydään suljetussa SSRI-vieroituksen vertaisryhmässä. Lähetä liittymispyyntö suoraan ryhmään: https://www.facebook.com/groups/786393404802840/

PÄÄSET SULJETUN RYHMÄN JÄSENEKSI, KUN SITOUDUT LUOTTAMUKSELLISUUTEEN JA KERROT MOTIIVISI. Suljetun ryhmän jäsenyys edellyttää omakohtaista kokemusta ssri- snri -tai muiden masennuslääkkeiden käytöstä. Jos motiivisi saada tietoa ei ole henkilökohtainen, julkinen ryhmä on sinua varten.

 

Vieroitusseminaarin tallenteet:

Tapio Gauffinin osuus: https://www.youtube.com/watch?v=sFP_K5gux8U

 

Muita linkkivinkkejä:

The Withdrawal project: https://withdrawal.theinnercompass.org/

JAA
Edellinen artikkeliPsykoosi 2019: Osa 2
Seuraava artikkeliPsyykenlääkevieroitusseminaari – Jyväskylä
Mielenterveyden pulmien omakohtaisen kokemisen myötä olen ryhtynyt tekemään töitä sen eteen, että suhtautumistapamme ja hoitokäytäntömme muuttuisivat. Olen kahden lapsen äiti, "entinen" diplomi-insinööri ja nykyinen toimintaterapian opiskelija.

JÄTÄ VASTAUS