Vertaisryhmiä

0
4636

Mikäli tarjoat tukea ja palveluja lääkevieroitukseen, ilmoitamme niistä mielellään näillä sivuilla!

Mad in American tukiryhmät:

Tukiryhmä vanhemmille joka kuukauden toinen torstai klo 19.00-20.30. Lisätietoa täällä

Lääkevieroitusryhmä joka kuukauden kolmas torstai klo 19.00-20.30. Lisätietoa täällä

Ryhmät toimivat englanniksi ja kokoontuvat Zoomissa.

SSRI-vieroituksen vertaisryhmä kokoontuu etätapaamisiin

Ryhmä kokoontuu kokoontuu zoomissa joka toinen torstai, ja linkki zoomiin on aina sama, se jaetaan FB-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/786393404802840/), tai sitä voi kysellä Soililta (soilitakkala@gmail.com). Seuraavat ryhmät: 16.11., 30.11. ja 7.12.2023

Ryhmässä puhutaan siitä mitä kulloinkin on mielen päällä, siis myös muusta kuin lääkevieroituksesta. Emme keskeytä tai arvostele muita, vaan keskitymme oman kokemuksen sanoittamiseen ja toisten kuuntelemiseen. Puheenvuorot kellotetaan, jotta kaikki saavat suunvuoron. Emme neuvo pyytämättä mutta tarvittaessa jaamme omaan ja vertaiskokemukseen perustuvaa tietoa.

Ryhmä on luottamuksellinen: siellä jaettu jää ryhmän sisälle, samoin kuin se keitä ryhmässä käy.

Jos et ole ennen zoomannut, sovellus kannattaa ladata omalle laitteelle osoitteesta www.zoom.us, niin äänet toimivat paremmin. Hyväksy mikrofonin ja videokuvan käyttö niin pääset näkyviin ja kuuluviin ryhmässä. Videokuvaa ei tarvitse pitää päällä koko ajan mutta kiva jos voit ainakin näyttää kasvosi.

Lisätietoa aiheesta ja ryhmien kokoontumisista Facebookissa:

Luottamuksellinen keskustelu käydään suljetussa SSRI-vieroituksen vertaisryhmässä. Lähetä liittymispyyntö suoraan ryhmään: https://www.facebook.com/groups/786393404802840/

PÄÄSET SULJETUN RYHMÄN JÄSENEKSI, KUN SITOUDUT LUOTTAMUKSELLISUUTEEN JA KERROT MOTIIVISI. Suljetun ryhmän jäsenyys edellyttää omakohtaista kokemusta ssri- snri -tai muiden psyykenlääkkeiden (myös neuroleptien) käytöstä.

 

Vieroitusseminaarin tallenteet:

Tapio Gauffinin osuus: https://www.youtube.com/watch?v=sFP_K5gux8U

 

Muita linkkivinkkejä:

The Withdrawal project: https://withdrawal.theinnercompass.org/

JÄTÄ VASTAUS