Psyykenlääkevieroitusryhmät: Helsinki/Tampere/Jyväskylä

0
1518

SSRI-vieroituksen vertaisryhmä Helsingissä

Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 17-19 Lapinlahden Lähteellä. Lisätietoa täältä: https://www.facebook.com/groups/1685862111700395/

Julkisessa SSRI-vieroituksen vertaisryhmässä jaetaan tietoa ja linkkejä SSRI/SNRI-lääkityksestä ja turvallisesta lääkevieroituksesta sekä lääkkeettömistä vaihtoehdoista mielialahaasteiden kohtaamiseen.

Luottamuksellinen keskustelu käydään suljetussa SSRI-vieroituksen vertaisryhmässä. Lähetä liittymispyyntö suoraan ryhmään: https://www.facebook.com/groups/786393404802840/

PÄÄSET SULJETUN RYHMÄN JÄSENEKSI, KUN SITOUDUT LUOTTAMUKSELLISUUTEEN JA KERROT MOTIIVISI. Suljetun ryhmän jäsenyys edellyttää omakohtaista kokemusta ssri- snri -tai muiden masennuslääkkeiden käytöstä. Jos motiivisi saada tietoa ei ole henkilökohtainen, julkinen ryhmä on sinua varten.

Tampereen vieroitusryhmä

Siitä lisää täällä: https://madinfinland.org/toiminta/taho-tampere/vieroitusryhma/

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/456403394987213/

 

Vieroitusseminaarin tallenteet:

Tapio Gauffinin osuus: https://www.youtube.com/watch?v=sFP_K5gux8U

 

Muita linkkivinkkejä:

The Withdrawal project: https://withdrawal.theinnercompass.org/

JAA
Edellinen artikkeliPsykoosi 2019: Osa 2
Seuraava artikkeliPsyykenlääkevieroitusseminaari – Jyväskylä
Mielenterveyden pulmien omakohtaisen kokemisen myötä olen ryhtynyt tekemään töitä sen eteen, että suhtautumistapamme ja hoitokäytäntömme muuttuisivat. Olen kahden pienen lapsen äiti ja entinen diplomi-insinööri.

JÄTÄ VASTAUS