Psyykenlääkevieroitusryhmät

0
539

SSRI-vieroituksen vertaisryhmä Helsingissä

Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko Lapinlahden lähteellä. Tietoa ryhmän toiminnasta ja kokoontumisista löydät tältä facebook-sivulta: https://www.facebook.com/groups/1685862111700395/

Tämä fb-ryhmä on portti salaiseen SSRI-vieroituksen fb-vertaisryhmään. Olet tervetullut, jos käytät SSRI-lääkkeitä (ehkä myös muita psykoaktiivisia lääkeitä kuten rauhoittavia tai neuroleptejä). Haluat pohtia tai vähentää lääkkeiden käyttöä tai olet jo vieroittautumassa, olet vertaistuen tarpeessa tai haluat tukea muita lopetusprosessissa. Lähetä pyyntö ylläpitäjille niin sinut liitetään salaisen ryhmän jäseneksi. Siellä voit keskustella luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

Psyykenlääkevieroitusryhmä

Helsingissä käynnistellään myös toista lääkevieroitusryhmää. Keskustelemme lääkevähennyksestä, ja muistakin asioista, jaamme kokemuksia, tuemme toisiamme ja etsimme keinoja, joilla voimme itseämme parhaiten auttaa. Ryhmä on kesätauolla tällä hetkellä.

Vieroitusryhmä kokoontuu myös Tampereella

Siitä lisää täällä: https://madinfinland.org/toiminta/taho-tampere/vieroitusryhma/

 

Vieroitusseminaarin tallenteet:

Tapio Gauffinin osuus: https://www.youtube.com/watch?v=sFP_K5gux8U

 

Muita linkkivinkkejä:

The Withdrawal project: https://withdrawal.theinnercompass.org/

JAA
Edellinen artikkeliPsykoosi 2019: Osa 2
Seuraava artikkeliPsyykenlääkevieroitusseminaari – Jyväskylä
Mielenterveyden pulmien omakohtaisen kokemisen myötä olen ryhtynyt tekemään töitä sen eteen, että suhtautumistapamme ja hoitokäytäntömme muuttuisivat. Olen kahden pienen lapsen äiti ja entinen diplomi-insinööri.

JÄTÄ VASTAUS