lauantai, 15 kesäkuun, 2024

Taidepalstalla julkaisemme mm. meemejä, maalauksia, piirustuksia, valokuvia, runoja, lyhytproosaa, ajatelmia/mietelauseita, sarjakuvia.

Löytyykö pöytälaatikostasi sisältöä näihin teemoihin?

Täältä löydät ohjeet kuvien/tekstien lähettämiseen.

Meemit

Tekijä: Piia Tuominen
Tekijä: Piia Tuominen
Tekijä: Piia Tuominen
Tekijä: Piia Tuominen
Tekijä: Piia Tuominen
Tekijä: Piia Tuominen
Tekijä: Piia Tuominen
Tekijä: Piia Tuominen

Maalaukset

"Hullu sydän". Tekijä: Heidi Tommila
Kuin ison hirviön kyydissä. Digimaalaus. Tekijä: Piia Tuominen
"Asiantuntijan aivot". Tekijä: Heidi Tommila

Piirustukset

Valokuvat

"Käy peremmälle. Me psykiatrit osaamme auttaa...". Kuvaaja: Piia Tuominen
Olen ollut yhteyksissä Soili Takkalan kanssa ja hän sanoi että olisin teihin yhteydessä. Olen siis lääkevieroittuja ja tein tälläisen taulun, kun olin säilyttänyt kaikki lääkelaatikot mitä minulla oli 2 vuoden aikana kokeiltu. Voitte julkaista sen sivuillanne, jos haluatte ja saatesanoiksi haluaisin seuraavan: Minulla on kokeiltu ainakin kahdeksaa neuroleptiä ja vasta kunnes psykiatri alkoi jututtamaan minua ja tutustumaan edes siihen yhteen ajatukseen, heräsin psykoosistani. Tein tämän taulun antaakseni statementtini turhauttavalle lääkkeitä priorisoivaille psykiatrialle. Keskellä lukee: ”there is no end to the pain, you must be numb”. Alhaalla lukee terveiseni psykiatreilleni: ”sincerely never yours again”. -Kontu

Ohjeet kuvien/tekstien lähettämiseen

Taidepalstan vastaavana toimii Piia Tuominen. Voit lähettää taidepalstalle kuvia/tekstejä sähköpostilla osoitteeseen piia@astettaparempielama.fi.

Laita viestin aiheeksi ”Taidepalsta”. Nimeä teoksesi ja jos haluat, kerro muutamalla lauseella sen synnystä ja taustasta. Julkaisemme sisältöä myös nimimerkillä, joten jos et halua nimeäsi kuvan/tekstin yhteyteen, ilmoitathan nimimerkin.

Toimitustiimi päättää julkaisusta. Emme siis välttämättä julkaise kaikkea sisältöä. Taidettasi lähettämällä annat meille luvan julkaista kuvan/tekstin myös sosiaalisessa mediassa.