Osallistu tutkimukseen ”Masennus ja kognitiiviset toiminnot”.

0
2334

Tämän internetissä tehtävän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää masennuksen ja masennushoitojen yhteyttä kognitiiviseen toimintakykyyn ja lyhytkestoiseen muistiin. Tuloksilla voi olla olennaista merkitystä masennuksen hoidon kehittämisen kannalta.
Sovellut tutkimukseen mikäli sinulla on joko
1. Diagnosoitu masennus tai itse koettuja masennusoireita. Sovellut tutkimukseen riippumatta siitä, minkälaista hoitoa olet saanut (lääkitys, psykoterapia, lääkitys + psykoterapia, ei mitään)
TAI
2. Masennuslääkitys (esim. SSRI, SNRI) käytössä muun kuin masennuksen takia (esim. ahdistus, univaikeus, ennenaikainen siemensyöksy).
Tutkimuksessa on kaksi osaa:
a. Ensimmäinen osa on kyselytutkimus (n. 15-30 min).
b. Toinen osa koostuu lyhytkestoista muistia mittaavista testeistä (n. 15-30 min).
Tutkimuksesta vastaa Åbo Akademin Psykologian laitos, yhteistyössä Turun Yliopiston, Turun YTHS:n, Harvard Universityn (USA) ja Swinburne Universityn (Australia) tutkijoiden kanssa.
HUOM: Tutkimusta varten tarvitset tietokoneen (PC / kannettava / iMac). Ohjelmisto ei tue älypuhelimia tai tabletteja, joten niillä ei voi osallistua tutkimukseen.
Pääset tutkimukseen alla olevasta linkistä, jossa myös yksityiskohtaisempi tutkimustiedote.
Kiitos osallistumisesta!

Tervetuloa tutkimukseen! Klikkaa alla olevaa linkkiä  ja sitten ”Start experiment” tutkimuksen tarkempaa esittelyä varten, jonka jälkeen voit vielä valita haluatko osallistua.

Tästä tutkimukseen!

 

 

JÄTÄ VASTAUS