Teppo Järvisen luento, joka johti varoitukseen

1
3589

Professsori Teppo Järvinen valittiin viime kesänä ensimmäisenä suomalaisena erittäin arvostetulle, puolueettomien lääketieteen asiantuntijoiden LIIE -listalle.

Hän saa kuitenkin huomenna Suomen lääkäriliiton häpeärangaistuksen. Lääkäreiden edunvalvontajärjestö julkistaa sen virallisesti Lääkärilehdessä perjantaina 29. syyskuuta.

Syynä on Professori Järvisen luento Psykologiliiton tilaisuudessa ”Kuka määrittää mielenterveyden”. Professori Teppo Järvisen luento toi hänelle lääkäriliiton häpeärangaistuksen ja mm. toiminnanjohtaja Pälven tuomion.

Lääkäriportaalin toimittaja teki luentovideon pohjalta lyhennelmän. Lue itse tästä mikä saa lääkärijärjestön järkyttymään.1)Lääkäriportaali 250917_Mitä Teppo Järvinen sanoi marraskuun tilaisuudessa (1)

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos mielenkiintoisesta linkistä.

    Julkisesta Käypä hoito -suositusten kritisoimisesta seuraa Suomessa rangaistus, joko virallinen tai epävirallinen. Mitä perustellumpaa, uskottavampaa ja rehellisempää kritiikkiä esittää, sitä kovempi on rangaistus.

    Omissa silmissäni tämä Lääkäriliiton langettama ”häpeärangaistus” vain alleviivaa professori Järvisen suoraselkäisyyttä. Rakenteellisen korruption pohtimista ei tunnetusti pidetä suotavana ja rangaistus osoittaa, että Järvisen mielipiteet eivät selvästikään ole myytävänä.

JÄTÄ VASTAUS