Podcastit

Suomenkieliset podcastit:

Luomupsykiatriaa: Psykiatri Ben Furmanin ja psykologi Aku Kopakkalan podcastsarja

Astetta parempi elämä: Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin Piia Tuomisen podcastsarja, jossa hän haastattelee erilaisia asiantuntijoita, kuten Jaakko Seikkulaa ja Tomi Bergströmiä ja ihmisiä, joilla on omakohtaista kokemusta aiheesta.

 

Ruotsinkieliset podcastit:

Galet: Mad in Sweden-sivuston podcastsarja

 

Englanninkieliset podcastit:

Mad in America: Rethinking Mental Health: Mad in America-sivuston podcastsarja

Mad in America: Science News: Mad in America-sivuston podcastsarja

Madness radio: Will Hallin podcastsarja, jossa hän keskustelee ihmisten kanssa, joista suurella osalla on omakohtaista kokemusta psykoosinkaltaisista tiloista ja siitä, kuinka he ovat tulleet kohdatuksi psykiatrisessa järjestelmässä, jos he ovat sinne päätyneet.

Let`s Talk Withdrawal: Podcastsarja, jossa haastatellaan ihmisiä, joilla on omakohtaista kokemusta psyykelääkkeistä vieroittautumisesta.

https://www.studiocchicago.com/akathisia-stories: Podcastsarja, jossa haastatellaan ihmisiä, joilla on omakohtaista kokemusta akatisiasta tai joiden omainen on kärsinyt akatisiasta. Akatisia on psyykelääkkeiden aiheuttama valitettavan huonosti tunnistettu haitta, johon liittyy voimakas sisäinen tuskaisuus usein yhdistettynä kyvyttömyyteen olla paikallaan. Akatisia lisää riskiä itsetuhoisuuteen.

 

Podcastit muilla kielillä:

Birgit inviterer: Mad in Norway-sivuston podcastsarja, jossa psykologi Birgit Valla haastattelee monenlaisia asiantuntijoita, kuten Lucy Johnstonea ja Robert Whitakeria ja ihmisiä, joilla on omakohtaista kokemusta aiheesta. Podcastsarjassa puhutaan vaihdellen norjaa, ruotsia, tanskaa ja englantia.