sunnuntai, tammikuu 19, 2020

Liity facebookissa Tarpeenmukainen hoito ry:n jäsenryhmään, niin voit seurata ja osallistua toimintaan myös sitä kautta!

SSRI-vieroituksen vertaisryhmä Helsingissä

Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko Lapinlahden lähteellä. Tietoa ryhmän toiminnasta ja kokoontumisista löydät tältä facebook-sivulta: https://www.facebook.com/groups/1685862111700395/

Tämä ryhmä on portti salaiseen SSRI-vieroituksen fb-vertaisryhmään. Olet tervetullut, jos käytät SSRI-lääkkeitä (ehkä myös muita psykoaktiivisia lääkeitä kuten rauhoittavia tai neuroleptejä). Haluat pohtia tai vähentää lääkkeiden käyttöä tai olet jo vieroittautumassa, olet vertaistuen tarpeessa tai haluat tukea muita lopetusprosessissa. Lähetä pyyntö ylläpitäjille niin sinut liitetään salaisen ryhmän jäseneksi. Siellä voit keskustella luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.


Lääkevieroitusryhmä

Helsingissä käynnistellään toista lääkevieroitusryhmää. Keskustelemme lääkevähennyksestä, ja muistakin asioista, jaamme kokemuksia, tuemme toisiamme ja etsimme keinoja, joilla voimme itseämme parhaiten auttaa. Seuraava kokoontuminen Mielipalvelut Oy:n tiloissa perjantaina 3.5, 17.5 ja 31.5. klo 17-19 (Mannerheimintie 93, sisäänkäynti ravintola White Ladyn vieressä). Kesän aikataulut päivitetään myöhemmin.