Teatteri-retki 10.9. klo 19: 4.48 PSYCHOSIS – SARAH KANE

0
1068

Olemme menossa KokoTeatteriin katsomaan Sarah Kanen käsikirjoittamaa 4.48 PSYCHOSIS -näytelmää, joka kertoo ”sukupuolesta, identiteetistä ja mielenterveysongelmista sekä kommentoi myös masennuslääkkeiden markkinoita ja myyntiä. Kanen teksti on runollista ja voimakasta.” Esityksen jälkeen jäämme teatterille keskustelemaan sen herättämistä ajatuksista.

Vielä on lippuja jäljellä, osta omasi teatterin verkkokaupasta: https://www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/4.48-psychosis-%E2%80%93-sarah-kane

Jo mukaan ilmoittautuneille. Saamme liput hintaan 24,5 €/kpl (opiskelijat ja työttömät 19 €, norm. 29 €) ja voit maksaa omasi teatterilla mielellään korttimaksulla. Teatterialan tilanne huomioiden, on tärkeää, että ilmoitatte myös mikäli joudutte peruuttamaan, niin varatut liput saadaan vapautettua myyntiin. Ja toki on toivottavaa, ettei enää tarvitisi peruutaa, muutoin kuin sairastapauksissa.

Koronarajoitusten huomiointi: Turvallisuustiedot täältä: https://www.kokoteatteri.fi/turvallisuustärpit. Aiemmin ilmoitettu tiukka lohkojaottelu ei ole käytössä, mutta katsomo on yhä jaettu lohkoihin. Teatterin kapasiteettia on myös lisätty vähän. (Teatterin katsomo on lohkottu kolmeen (A,B,C) ja teatterilta ilmoitetaan etukäteen lipun ostaneille/varanneille katsojille, mihin lohkoon he kuuluvat. Jokaisella lohkolla on oma sisääntuloaika, palvelut teatterin sisällä sekä uloskäynti. Katsomokapasiteetista on käytössä 30 % (20 hlö/lohko).)

KokoTeatteri sijaitsee Helsingin Hakaniemessä, Hämeentien ja Näkinkujan kulmauksessa osoitteessa Hämeentie 3. 

 

Ps. Voit tukea muuta toimintaamme maksamalla (kannatus)jäsenmaksun: https://madinfinland.org/keta-olemme/liity-kannatusjaseneksi/, mutta voit tulla teatteriin ilmankin.

JÄTÄ VASTAUS