keskiviikko, lokakuu 17, 2018

Hallitus

Tahon hallitus kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kokoukset pidetään Mielipalvelut Oy:n tiloissa osoitteessa Lehtikuusentie 2, Helsinki. Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Lisätietoa ajankohdista ja hallituksesta täältä.

Liity facebookissa Tarpeenmukainen hoito ry:n jäsenryhmään, niin voit seurata ja osallistua toimintaan myös sitä kautta!

SSRI-vieroituksen vertaisryhmä Helsingissä

Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko Lapinlahden lähteellä. Tietoa ryhmän toiminnasta ja kokoontumisista löydät tältä facebook-sivulta: https://www.facebook.com/groups/1685862111700395/

Tämä ryhmä on portti salaiseen SSRI-vieroituksen fb-vertaisryhmään. Olet tervetullut, jos käytät SSRI-lääkkeitä (ehkä myös muita psykoaktiivisia lääkeitä kuten rauhoittavia tai neuroleptejä). Haluat pohtia tai vähentää lääkkeiden käyttöä tai olet jo vieroittautumassa, olet vertaistuen tarpeessa tai haluat tukea muita lopetusprosessissa. Lähetä pyyntö ylläpitäjille niin sinut liitetään salaisen ryhmän jäseneksi. Siellä voit keskustella luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.


Jos kiinnostuksesi on yleisluonteista ja haluat tietoa aiheeseen liittyvistä yleisötilaisuuksista Lapinlahden Lähteellä, saat tiedon tältä sivulta.

Psyykelääkevieroitusryhmä Tampereella

Tampereella kokoontuu psyykelääkevieroituksen vertaisryhmä.

Ryhmään ovat tervetulleita psyykenlääkevieroittautumista harkitsevat, vieroittautumispäätöksensä tehneet sekä lääkkeensä jo aiemmin lopettaneet. Lisäksi omaiset ja muut läheiset ihmiset sekä lääkevieroitusta tukevat ammattilaiset voivat osallistua ryhmän tapaamisiin.

Tervetuloa!