Onko psykoosi vakava sairaus vai ehkä jotain muuta? Mistä oireet kertovat ja millaisia vaihtoehtoisia tulkintamalleja niille löytyy? Voiko rankoista kokemuksista löytää jotain hyvää, vai onko kyseessä kuitenkin jo lähtökohtaisesti prosessi, joka oikein kohdattuna tuo kokijalleen uusia voimavaroja, uudenlaisen näkemyksen elämään?

Ryhmän järjestävät yhteistyössä JoutSEN Finland ry ja Tarpeenmukainen hoito ry, ja keskusteluissa mukana näistä yhdistyksistä Marja Käyhkö ja Heidi Tommila, jotka jakavat käsityksen omasta psykoosikokemuksestaan jonkinlaisena henkisenä heräämisenä, joka toi mukanaan myös paljon hyvää, kasvatti itsetuntemusta ja muutti suhtautumista elämään.

Seuraava tapaaminen järjestetään maanantaina 23.9. Tapiolassa, Menninkäisentie 5 c, (4. krs, ei hissiä, Ovessa lukee “Hetkiä” ja ovikoodin saa ilmoittautuessa) klo 18-20.

Mukaan mahtuu 10 henkeä, ryhmä on nyt ollut täynnä, uusia otetaan mukaan, mikäli tilaa jää. Jo mukana olleet, ilmoitattehan tulostanne 16.9 mennessä (heidi.tommila@gmail.com).

 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/390655158310182/

JAA
Edellinen artikkeliSairausmallit puntarissa
Seuraava artikkeliKirjepostia 21.8.2019
Mielenterveyden pulmien omakohtaisen kokemisen myötä olen ryhtynyt tekemään töitä sen eteen, että suhtautumistapamme ja hoitokäytäntömme muuttuisivat. Olen kahden pienen lapsen äiti ja entinen diplomi-insinööri.

JÄTÄ VASTAUS