Onko psykoosi vakava sairaus vai ehkä jotain muuta? Mistä oireet kertovat ja millaisia vaihtoehtoisia tulkintamalleja niille löytyy? Voiko rankoista kokemuksista löytää jotain hyvää, vai onko kyseessä kuitenkin jo lähtökohtaisesti prosessi, joka oikein kohdattuna tuo kokijalleen uusia voimavaroja, uudenlaisen näkemyksen elämään?

Ryhmän järjestävät yhteistyössä JoutSEN Finland ry ja Tarpeenmukainen hoito ry, ja keskusteluissa mukana näistä yhdistyksistä Marja Käyhkö ja Heidi Tommila, jotka jakavat käsityksen omasta psykoosikokemuksestaan jonkinlaisena henkisenä heräämisenä, joka toi mukanaan myös paljon hyvää, kasvatti itsetuntemusta ja muutti suhtautumista elämään.

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään maanantaina 26.8. Etelä-Haagan kirjastossa (Isonnevantie 16 b, tila: Oma Huone) klo 18-20.

Tervetuloa mukaan, mikäli haluat keskustella omista kokemuksistasi ja kuulla muiden!

Pyrkimys on järjestää näitä vapaamuotoisia tapaamisia suunnilleen joka toinen viikko! Ilmoittelethan tulostasi Heidille (heidi.tommila@gmail.com)

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/221664955436106/

JAA
Edellinen artikkeliSairausmallit puntarissa
Seuraava artikkeliKirjepostia 21.8.2019
Mielenterveyden pulmien omakohtaisen kokemisen myötä olen ryhtynyt tekemään töitä sen eteen, että suhtautumistapamme ja hoitokäytäntömme muuttuisivat. Olen kahden pienen lapsen äiti ja entinen diplomi-insinööri.

JÄTÄ VASTAUS