24.10 Uskalla puhua – malta kuunnella -paneelikeskustelu (järjestäjä: Sopimusvuori ry)

0
1542

Avokuntoutuspalveluja Tampereella ja Hämeenlinnassa ylläpitävä Sopimusvuori ry järjestää 24.10. klo 13-15 Lielahden kartanossa Tampereen Hiedanrannassa mielenterveysaiheisen paneelikeskustelun. Keskustelua on tarkoitus käydä erityisesti medikalisaatiosta.

Keskustelijoiden esittely:

Klaus Lehtinen – Olen psykiatri, psykiatrian dosentti ja Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – Finfami ry:n puheenjohtaja

Tapio gauffin – Olen neurolepteista vieroittautunut entinen psykiatrinen potilas ja nykyinen yhteiskuntatieteiden opiskelija.

Karoliina Maanmieli – Olen jyväskyläläinen kirjoittamisen tutkijatohtori ja kirjallisuusterapiaohjaaja. Olen tehnyt työurani mielenterveystyössä. Nyt tutkin päätyökseni suomalaisten mielisairaalamuistoja Koneen säätiön rahoituksella.

Mikko Heino – Olen AD/HD ja Asperger syndroomainen mielenterveyskuntoutuja, joka on elävä esimerkki lääkkeiden hyödyistä. Pitkä kokemus mt-toiminnasta antaa perspektiiviä lääkkeisiin ja niiden käyttöön.

Paneelia vetää: Kaisa Nyberg

 

Aika ja paikka:

Keskiviikko 24.10. klo 13-15

Tehdaskartanonkatu 38 (Lielahdenkatu 10-12), 33400 Tampere

Tilaisuuden tapahtumasivu Facebookissa: https://web.facebook.com/events/281448149151719/

Järjestäjä: Sopimusvuori ry – Työvalmennusyksikkö Hiedanranta

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

JAA
Edellinen artikkeliValoa pimeästä – irti maniasta, aikabiologia 3.
Seuraava artikkeliLasten auttaminen voimakkaissa tunteenpurkauksissa
Tapio Gauffin on sosiaalipolitiikan maisterivaiheen opiskelija, joka on kiinnostunut sosiaali- ja terveydenhuollon laadusta ja vaikuttavuudesta sekä psykiatristen potilaiden ihmisoikeuksien toteutumisesta. Gauffin on toiminut Nouseva mieli - Suomen skitsofreniayhdistys ry:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2019 lähtien. Gauffin sai vuosina 2005-2016 lääkepainotteista psykiatrista hoitoa hankalan elämäntilanteensa takia, ja nykyään Gauffin toivoo siirtymistä entistä vuorovaikutteisempaan kriisityöhön sekä hankalien elämäntilanteiden ennaltaehkäisyyn. Kirjoittaja on lopettanut kirjoittamisen Mad in Finland -sivustolle. Gauffinin blogikirjoituksille kertyi yhteensä noin 229 000 lukukertaa.

JÄTÄ VASTAUS