24.10 Uskalla puhua – malta kuunnella -paneelikeskustelu (järjestäjä: Sopimusvuori ry)

0
355

Avokuntoutuspalveluja Tampereella ja Hämeenlinnassa ylläpitävä Sopimusvuori ry järjestää 24.10. klo 13-15 Lielahden kartanossa Tampereen Hiedanrannassa mielenterveysaiheisen paneelikeskustelun. Keskustelua on tarkoitus käydä erityisesti medikalisaatiosta.

Keskustelijoiden esittely:

Klaus Lehtinen – Olen psykiatri, psykiatrian dosentti ja Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – Finfami ry:n puheenjohtaja

Tapio gauffin – Olen neurolepteista vieroittautunut entinen psykiatrinen potilas ja nykyinen yhteiskuntatieteiden opiskelija.

Karoliina Maanmieli – Olen jyväskyläläinen kirjoittamisen tutkijatohtori ja kirjallisuusterapiaohjaaja. Olen tehnyt työurani mielenterveystyössä. Nyt tutkin päätyökseni suomalaisten mielisairaalamuistoja Koneen säätiön rahoituksella.

Mikko Heino – Olen AD/HD ja Asperger syndroomainen mielenterveyskuntoutuja, joka on elävä esimerkki lääkkeiden hyödyistä. Pitkä kokemus mt-toiminnasta antaa perspektiiviä lääkkeisiin ja niiden käyttöön.

Paneelia vetää: Kaisa Nyberg

 

Aika ja paikka:

Keskiviikko 24.10. klo 13-15

Tehdaskartanonkatu 38 (Lielahdenkatu 10-12), 33400 Tampere

Tilaisuuden tapahtumasivu Facebookissa: https://web.facebook.com/events/281448149151719/

Järjestäjä: Sopimusvuori ry – Työvalmennusyksikkö Hiedanranta

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

JAA
Edellinen artikkeliValoa pimeästä – irti maniasta, aikabiologia 3.
Seuraava artikkeliLasten auttaminen voimakkaissa tunteenpurkauksissa
Tapio Gauffin on yhteiskuntatutkimuksen opiskelija sekä Suomen skitsofreniayhdistys ry:n hallituksen puheenjohtaja. Hän on vieroittautunut kahdesta neuroleptista yhtä aikaa psykiatrien voimakkaasta vastustuksesta huolimatta kärsien kuukausien ajan vakavista vieroitusoireista. Gauffin ei pidä pitkäaikaista lääkehoitoa toipumisen kannalta hyvänä vaihtoehtona ja toivoo siirtymistä humanistiseen psykiatriaan.

JÄTÄ VASTAUS