Joka toinen maanantai (suurin piirtein) klo 18-20 Helsingissä kokoontuva ryhmä alkaa 12.3 osoitteessa Lehtikuusentie 2 (Mielipalvelut Oy). Ryhmä toteutuu Taho ry:n  ja JoutSEN Finlandin yhteistyönä.  Keskusteluryhmässä mukana Tahosta psykologi Aku Kopakkala.

JoutSEN Finland toimii osana kansainvälistä ISEN -verkostoa (International Spiritual Emergence Network) ja toiminnan taustalla on ajatus henkisestä kriisistä osana syvällistä, henkistä, eheytymiseen tähtäävää muutosprosessia. Mukana ryhmässä Liisa Ekosaari ja Heidi Tommila, joilla on omakohtaista kokemusta henkisesti transformoivien kriisien haasteista sekä niiden käsittelyn pulmista vallitsevassa psykiatrisessa hoitoympäristössä.

Henkinen kriisi tuo mukanaan usein rajuja muutoksia arvoissa, ajatuksissa tai tajunnan-/tietoisuuden tiloissa, joita on vaikea käsitellä ja integroida omaan tai ympäröivässä yhteisössä ja yhteiskunnassa vallitsevaan maailmankuvaan.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka  kaipaavat avointa ja ennakkoluulotonta keskustelua sekä vertaistukea omien kokemusten käsittelyyn ja integroimiseen. Varsinkin jos koet että psyykkinen oireilusi voisi olla henkinen kriisi, johon etsit mihinkään aatteeseen tai uskontoon sitoutumatonta tukea, tämä ryhmä on juuri sinulle!

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS